Heracles Almelo begint het seizoen 2014-2015 met een thuiswedstrijd tegen AZ op zaterdag 9 augustus. De seizoensopening lijkt gunstig uit te pakken voor de Heraclieden. Het speelt vervolgens uit tegen FC Groningen, thuis tegen SC Cambuur en uit tegen promovendus Excelsior Rotterdam.

Zondag 21 september speelt Heracles thuis de derby tegen FC Twente en op vrijdag 23 januari wordt de wedstrijd in Enschede gespeeld. Heracles sluit het seizoen 2014-2015 af in het eigen Polman Stadion met een streekderby tegen Go Ahead Eagles op zondag 17 mei.

Eerste speelronde Eredivisie 2014-2015:

Vrijdag 8 augustus:
PEC Zwolle – FC Utrecht

Zaterdag 9 augustus:
sc Heerenveen – FC Dordrecht
SC Cambuur – FC Twente
NAC Breda – Excelsior
Heracles Almelo – AZ

Zondag 10 augustus:
ADO Den Haag – Feyenoord
Go Ahead Eagles – FC Groningen
Ajax – Vitesse
Willem II – PSV

Volledig conceptprogramma:

Het volledige conceptprogramma is hier te vinden.

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!