De komkommertijd is inmiddels weer aangebroken. De selectie en staf viert nog lekker vakantie en de laatste weken blijft het stil omtrent nieuws over transfers of dat er al begonnen is met de verbouwing van het huidige stadion.

Heracles contracteerde tot nu toe 8 nieuwelingen: Wout Weghorst, Menno Heerkens, Mark Engberink, Rick Hemmink, Fahd Aktaou, Bas Sibum, Bram Castro en Joey Pelupessy. Ook gingen de berichten rond dat Mark-Jan Fledderus weer terug zou komen naar Almelo. Volgens Voetbal International zou dat elk moment afgerond kunnen worden zo lieten ze vandaag op hun website weten.

Het is dus nog afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren op transfergebied in Almelo. Komende maandag 30 juni start Heracles Almelo met de eerste training van het nieuwe seizoen.

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!