Heracles Almelo heeft Mark-Jan Fledderus definitief teruggehaald. De middenvelder kwam eerder al drie seizoenen uit voor Heracles, waarna hij vertrok naar Roda JC.

Een heel groot succes werd het niet. Alhoewel hij ze vorig jaar nog hoogstpersoonlijk nog behield voor de Eredivisie met een rake vrije trap tegen Sparta, was het dit jaar dweilen met de kraan open. De middenvelder degradeerde en kon vertrekken uit Kerkrade. Heracles Almelo is er als de kippen bij om deze routiner, een echte vechtersbaas op het middenveld, te strikken.

Fledderus zal in Almelo voor twee seizoenen tekenen met een optie voor nog een seizoen. “Mark-Jan is een jongen die de club kent en is bovendien een speler die strijdt voor iedere meter”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een goede speler die veel ervaring meebrengt. We zijn zeer content met zijn terugkeer.”

Mark-Jan Fledderus. Welkom terug in Almelo!

Sponsoren

Reacties (77)

Reageer nu!