Heracles Almelo heeft zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd in de oefencampagne gewonnen. Op het veld van AVC Heracles werd de Almelose Selectie met dubbele cijfers verslagen: 10-0. Wout Weghorst (3x), Jaroslav Navratil (2x), Aleksei Kangaskolkka (2x), Menno Heerkes, Bryan Linssen en Dragan Paljic namen de doelpunten voor hun rekening. 

De manschappen van trainer Jan de Jonge raakte in de eerste helft veelvuldig het aluminium. Mark-Jan Fledderus, Joey Pelupessy en Oussama Tannane wisten het net niet te vinden. Desondanks stond er na 45 minuten spelen 4-0 op het scorebord voor de Heraclieden die in de eerste helft de doelpunten maakten via Menno Heerkens, Bryan Linssen en Aleksei Kangaskolkka (2x).

In de tweede helft liep de score snel op en wist Heracles nog zes maal het net te vinden. Wout Weghorst scoorde een zuivere hattrick in zijn eerste wedstrijd in het zwart-witte tenue. Tussendoor had hij ook nog een penalty gemist die werd gestopt door de keeper van de Almelose Selectie. De laatste drie doelpunten kwamen op naam van Dragan Paljic en Jaroslav Navratil (2x).

Komende woensdagavond speelt Heracles zijn tweede oefenwedstrijd in Bornerbroek tegen Al Shabab uit Saudi Arabië. Aanvang is dan om 18.00 uur.

Foto: HNDB.nl

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!