Heracles heeft een oefenwedstrijd toegevoegd aan de oefencampagne. De formatie van trainer Jan de Jonge zal de oefencampagne afsluiten tegen opnieuw een tegenstander uit Saoedi Arabie. Dit keer tegen Al Ittihad in Saasveld.

Het oefenduel zal op zaterdag 2 augustus worden gespeeld in Saasveld. De wedstrijd zal om 19.00 uur beginnen. Een dag eerder spelen de Beloften een oefenwedstrijd tegen de amateurs van WKE in het Polman Stadion eveneens om 19.00 uur. De Heraclieden verblijven momenteel in het Duitse Billerbeck voor een trainingskamp en spelen daar komende vrijdag een oefenwedstrijd tegen de regionalliga club FC Viktoria Köln 04 om 16.00 uur.

De resterende oefenwedstrijden vindt je hieronder:

Vrijdag 18/7 16.00 uur: FC Viktoria Köln 04 – Heracles Almelo (Billerbeck)
Woensdag 23/7 19.00 uur: FC Den Bosch – Heracles Almelo (Stadion De Vliert)
Zaterdag 26/7 19.00 uur: Heracles Almelo – De Graafschap (Polman Stadion)
Dinsdag 29/7 19.00 uur: Heracles Almelo – Konyaspor (terrein TVC ’28)
Zaterdag 2/8 19.00 uur: Heracles Almelo – Al Ittihad (Saasveld)

 

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!