De kans is erg groot dat Jason Davidson zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo heeft gespeeld. De Australische verdediger verscheen deze week niet terug van een vakantie bij de club en zit momenteel in Engeland op zoek naar een nieuwe club.

Davidson wilde voor het WK nog wachten met het velengen van zijn contract, maar omdat het contract voor 15 mei niet formeel is opgezegd, is het contract automatisch verlengd. ‘Een cao beschermt een speler namelijk óók. Als Davidson tijdens het WK zwaar-geblesseerd was geraakt, hadden wij zijn salaris een jaar moeten doorbetalen. Doordat hij zich maandag niet hier heeft gemeld, heeft Jason niet aan zijn verplichtingen voldaan. Wat ik begrepen heb, is hij in Engeland op zoek naar een nieuwe club. Misschien biedt dat een oplossing.’ aldus voorzitter Jan Smit tegenover Voetbal International.

‘Intussen zijn wij met zijn zaakwaarnemer bezig een schikking te treffen’, gaf Smit aan al bezig te zijn met een oplossing. ‘Dan moet je denken aan financiële compensatie of een andere linksback.’

Sponsoren

Reacties (143)

Reageer nu!