Mike te Wierik heeft zijn contract verlengd bij Heracles Almelo. De geboren Hengevelder verlengde zijn contract met twee jaar. Zijn huidige contract liep nog tot medio 2015 en ligt nu dus tot medio 2017 vast in Almelo.

Voorzitter Jan Smit: “We zijn blij dat we een jongen uit de regio langer aan Heracles Almelo kunnen verbinden. Mike is een goede verdediger en ook nog eens een jeugdinternational.” Mike te Wierik: “Ik ben blij dat Heracles Almelo het contract met mij wilde verlengen. Ik woon nog thuis, heb vrienden en familie in de buurt en voel me goed bij deze club. Het is aan mij om goed te presenteren en zodoende te bewijzen dat ik van waarde kan zijn voor Heracles Almelo.”

De 22-jarige rechtsback en jeugdinternational speelde tot nu toe 59 officiële wedstrijden voor Heracles Almelo.

Sponsoren

Reacties (82)

Reageer nu!