Heracles Almelo heeft de oefencampagne afgesloten met een gelijkspel tegen het Arabische Al Ittihad. In Saasveld werd de eindstand bepaald op 1-1.

De Almeloërs startte met de formatie die hoogst waarschijnlijk ook aan de competitie zo zal beginnen volgende week thuis tegen AZ. De ploeg van trainer Jan de Jonge dicteerde de eerste helft zonder dat het veel kansen creëerde. De enige kans was ook direct een doelpunt voor Heracles. In de 26e minuut scoorde Thomas Bruns op aangeven van Mark-Jan Fledderus de 1-0.

In het begin van de tweede helft kwam de ploeg uit Saoedi Arabië op gelijke hoogte. Maykeno wist Dennis Telgenkamp te kloppen met een hard schot. Daarna bleef Al Ittihad gevaarlijk in de omschakeling en kreeg Heracles nog goede kansen via Mark-Jan Fledderus, Bryan Linssen en invaller Edwin Gyasi. Echter bleef de eindstand 1-1.

Opstelling Heracles: Dennis Telgenkamp, Mike te Wierik, Bart Schenkeveld, Ramon Zomer, Fahd Aktaou, Thomas Bruns (69.Wout Weghorst) , Bas Sibum, Mark-Jan Fledderus, Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani, Oussama Tannane (80.Edwin Gyasi) en Bryan Linssen.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!