Heracles Almelo heeft voor de rest van het seizoen spits Denni Avdic gehuurd van AZ. De aanvaller kwam niet meer aan spelen toe in Alkmaar en sluit vandaag al aan bij de selectie van Heracles Almelo.

De 25-jarige aanvaller wordt nog geprobeerd om speelgerechtigd te krijgen voor komend weekend de wedstrijd tegen FC Groningen. Denni Avdic kwam eerder uit van IF Elsborg, Werder Bremen en PEC Zwolle. “Wij hebben met Denni de gewenste nieuwe spits binnen”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op het officiele kanaal van de club. “Hij is een uitstekende speler waar we dit seizoen veel van verwachten. Hij heeft in Zwolle bewezen een van de beter aanvallers in de Eredivisie te kunnen zijn.”

Update: Denni Advic is speelgerechtigd voor het duel van komende zondag uit bij FC Groningen!

Sponsoren

Reacties (85)

Reageer nu!