Heracles Almelo heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. In Groningen ging de ploeg van trainer Jan de Jonge met 3-1 onderuit tegen FC Groningen. Het was erg armoedig wat de Heraclieden lieten zien. Illiass Bel Hassani scoorde namens Heracles.

Heracles startte met aanwinst Denni Avdic in de basis in Groningen. De beginfase was wat aftasten van beide kanten, maar Groningen kwam wel al vroeg op voorsprong. Tjarron Chery kon de bal op aangeven van Danny Hoesen de 1-0 binnen schuiven. De Heracles verdediging zag er niet goed uit. In het verdere verloop van de eerste helft was FC Groningen heer en meester in het eigen Euroborg. In de 35e minuut kwamen de Groningers zelf op 2-0 via invaller Michael de Leeuw. Heracles was over een stap te laat en kon totaal geen vuist maken.

In de tweede helft kwam Joey Pelupessy in het veld voor Bas Sibum. Heracles leek beter uit de kleedkamer te komen en maakte de aansluitingstreffer via Illiass Bel Hassani na een klein uur spelen. Via een individuele actie klopte hij doelman Sergio Padt met een geplaatst schot. Heracles kon niet lang genieten van deze treffer. Even later lag de bal er aan de andere kant al weer in. Een vrije trap van Joell van Nieff was onhoudbaar voor doelman Dennis Telgenkamp. De tweede helft was daarna erg rommelig van beide kanten en er werden veel fouten gemaakt. Beide ploegen kregen nog wel een paar kansen, maar de stand bleef 3-1 voor FC Groningen en betekende opnieuw een verlies voor Heracles.

Sponsoren

Reacties (172)

Reageer nu!