FC Groningen heeft de transfer van Heraclied Bryan Linssen afgeblazen. De Noorderlingen gaan nu verder op zoek naar een andere vervanger voor de vertrokken Fhilip Kostic. De Groningers informeerde naar de aanvaller, maar gaan daar nu niet verder mee.

Directeur Nijland zette vandaag een streep door een transfer van Linssen naar FC Groningen. “En dat heeft niks te maken met de wedstrijd van gisteren”, zegt Nijland, “want dat zou wel heel opportunistisch zijn.” Nijland vervolgt: “Waarom wij onze interesse niet doorzetten? Zoiets heeft altijd met prijs-kwaliteit te maken. Maar voor de goede orde, wij zijn nooit serieus in onderhandeling geweest met Heracles. Wij hebben meer opties en daar richten wij ons nu op.”

Heracles zou minimaal 3 miljoen willen hebben voor de vleugelaanvaller.

Sponsoren

Reacties (159)

Reageer nu!