Heracles Almelo heeft zichzelf een hele slecht dienst bewezen door thuis van directe concurrent Cambur Leeuwarden te verliezen. De Almeloërs hebben in de gehele wedstrijd welgeteld nul kansen gecreëerd, tegenover enkele van Cambuur, dat ondanks de zege ook liet zien naast Heracles een directe degradatiekandidaat te zijn. In de blessuretijd werd het uiteindelijk 0-1 door Hemmen.

We kunnen ook behoorlijk kort zijn over de wedstrijd. Het was helemaal niks! Net als tegen Groningen en de tweede helft tegen AZ, echt helemaal niks! Sommige spelers hadden de dozen nog om hun schoenen heen zitten, anders spelers leken er zelfs een beetje naast te lopen en de creativiteit was helemaal nergens te vinden! Het vertrouwen is helemaal weg en er is geen enkele lijn in het spel te bespeuren!

Wie er daarvoor verantwoordelijk is, mogen jullie zelf gaan bepalen, maar dat er iemand verantwoordelijk gesteld mag worden is duidelijk. Eigenlijk ben je er ten opzichte van vorig seizoen op alle fronten op achteruit gegaan. Het vertrek van Remko Pasveer laat zich duidelijk merken, spits Mark Uth mocht dan niet veel scoren, beweeglijk was hij wel altijd en bovendien werden er met hem nog kansen gecreëerd. Op de plek waar Rosheuvel stond, is het ook niet beter geworden en Ramon Zomer is ook geen verbetering ten opzichte van Ben Rienstra, die bij Zwolle laat zien wél van waarde te kunnen zijn.

Bas Sibum moest als controleur de vervanger worden van Kwame Quansah, maar viel eigenlijk al na twee wedstrijden door de mand en Simon Cziommer (de enige creatieveling met routine) kan met dit afbraakvoetbal ook helemaal niks betekenen voor dit elftal. Fledderus werkt hard, maar kan het ook niet alleen en voorin loopt Bryan Linssen met zijn ziel onder de arm. Bovendien kan de arme Avdic op zo’n eiland ook geen potten breken. Waar is hij aan begonnen, zal hij wel gedacht hebben.

Laten we hopen dat deze negatieve tendens niet doorzet, anders kan het nog wel eens een heel vervelend seizoen gaan worden…….

 

Sponsoren

Reacties (207)

Reageer nu!