Vanavond is Heracles er weer niet in geslaagd de eerste zege van het seizoen te boeken. De Heraclieden kwamen nog wel op voorsprong, maar deze voorsprong werd doodsimpel weer uit handen gegeven.

Het is in en in triest om te zien hoe de mannen in het veld als een campingelftal loopt te voetballen. Beschamend om te zien dat een Bel Hassani, dat het hele seizoen nog niks gepresteerd heeft de bal op te eisen van de aanvoerder. Waar haalt zo iemand überhaupt het lef vandaan? Nee, deze avond kan weer als een zwarte bladzijde toegevoegd worden aan het boek dat regelrecht in de categorie “drama” geplaatst kan worden.

Meer woorden willen wij er als redactie ook niet aan vuil maken. Morgen zal het bestuur bij elkaar komen en zich beraden over de trainer hoogstwaarschijnlijk Jan de Jonge ontslaan. De trainer eruit flikkeren zal echter geen zoden aan de dijk zetten. Er dient een grondige schoonmaak in dit elftal doorgevoerd te worden en er zal in elke linie kwaliteit bij moeten komen. Anders zal het tiende seizoen van de Eredivisie voorlopig wel even de laatste kunnen zijn…..

Sponsoren

Reacties (59)

Reageer nu!