Alles leek in kannen en kruiken voor Heracles met betrekking tot de verbouwing van het stadion. Toch is er nog geen beslissing genomen over het bestemmingsplan. Buurman ON (Oranje Nassau) ligt dwars.

De amateurclub naast Heracles maakte vanavond bezwaar tegen de uitbreiding van het Polman Stadion. ON zou door de uitbreiding van de tribune gedeeltelijk het complex in de schaduw hebben liggen. Een optie was er vanmiddag om op kosten van Heracles het clubhuis van ON te verplaatsen. Vanavond werd er echter gestaakt tijdens de gemeenteraad vergadering bij de stemming van het plan. Daarom moet er over twee weken opnieuw worden gestemd over het bestemmingsplan.

Update 03-09,

In tegenstelling wat RTV Oost en TC Tubantia melden, zal er vanavond al opnieuw gestemd worden over het bestemmingsplan. Er is een extra raadsvergadering gepland en Heracles verwacht daaruit een positieve uitkomst.

Sponsoren

Reacties (67)

Reageer nu!