Heracles mag zaterdagavond in de Amsterdam ArenA de competitie weer hervatten na een vrij weekend. Direct een lastig duel uit bij Ajax onder leiding van het duo John Stegeman en René Kolmschot.

Na het ontslag van Jan de Jonge staan nu tijdelijk de assistenten John Stegeman en René Kolmschot aan het roer bij Heracles. Zij benadrukken dat we het met z’n allen moeten gaan doen en dat iedereen gelijk is. Stegeman zal niet bij voorbaat met knikkende knieën afreizen naar Amsterdam en wil waar het kan het Ajax zo lastig mogelijk maken. De oefenmeester, die de juiste papieren heeft, debuteert in ArenA als coach van Heracles. Mede door blessures zal het team flink gewijzigd zijn tegen Ajax ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd. Jeroen Veldmate en Thomas Bruns krijgen de voorkeur boven Ramon Zomer en Illiass Bel Hassani. Wout Weghorst en Mark Engberink vervangen de geblesseerden Denni Avdic en Fahd Aktaou. Voor linksback Mark Engberink is het zijn debuut in de Eredivisie. Oussama Tannane keert terug van een schorsing. John Stegeman benadrukte dat het moeilijke keuzes waren om nu juiste de jonge jongens te kiezen boven de ervaren spelers. Laten we hopen op een positief effect!

De tegenstander Ajax behaalde tot nu toe uit vier wedstrijden zes punten en verloor de afgelopen twee wedstrijden van PSV thuis (1-3) en FC Groningen uit (2-0). De ploeg van trainer Frank de Boer zal er dan ook op gebrand zijn weer de volle buit te pakken zaterdagavond. De Boer heeft voor het eerst een volledige selectie tot zijn beschikking en ook de nieuwelingen Niki Zimling en Diederik Boer zitten direct bij de wedstrijdselectie. De druk ligt zaterdagavond dan ook volledig bij Ajax. De oefenmeester benadrukte dat drie keer verliezen geen optie is. We gaan het zien!

De wedstrijd staat zaterdagavond al om 18:30 uur op het programma in de Amsterdam ArenA en staat onder leiding van scheidsrechter Richard Liesveld.

Foto: Ajaxinamsterdam.weebly.com

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!