Heracles Almelo speelt woensdagmiddag om 17.00 uur de bekerwedstrijd bij zondagtopklasser HBS in Den Haag. Trainer John Stegeman hoopt vooral weer wat vertrouwen te kunnen tanken, en het belangrijkste: doorgaan in de beker!

Heracles zal het in Den Haag wel moeten doen zonder de geblesseerde Bart Schenkeveld. De verdediger viel zondag uit met een hamstringblessure en is niet op tijd fit. Mogelijke vervangers zijn Milano Koenders of Bas Sibum. Trainer John Stegeman wijzigt verder niets aan de opstelling ten opzichte van afgelopen zondag. De oefenmeester zegt zeker de tegenstander uit de Topklasse niet te onderschatten: “Wij zijn natuurlijk absoluut niet in de positie om welke tegenstander dan ook te onderschatten. Daar kan absoluut geen sprake van zijn. Ik ga er vanuit dat we veel op de helft van de tegenstander spelen. We willen door naar de volgende ronde. Daar is alles op gericht.”

Bij tegenstander HBS (Houdt Braef Stant) uit Den Haag speelt ex-prof Jean-Paul Saeijs in de spits en is André Wetzel de trainer. De Topklasser kegelde eerder al eens NAC Breda uit de beker in het Rat Verlegh Stadion. De mannen van trainer John Stegeman zijn dus gewaarschuwd! We willen niet weer zo’n debacle mee maken als uit bij Achilles ’29.

De bekerwedstrijd staat woensdagavond om 17.00 uur op sportpark Craeyenhout onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!