Heracles kan in deze moeilijke tijden weer een succesje vieren. De Heraclieden zijn een ronde verder in het KNVB bekertoernooi na een 1-2 overwinning op topklasser HBS.

De Heraclieden speelden al om 17.00 uur op sportpark Craeyenhout en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In de 11e minuut scoorde Bryan Linssen de 0-1 na een goede combinatie met Wout Weghorst. In de resterende minuten van de eerste helft kregen beide ploegen kansen om te scoren. Heracles ging rusten met een magere 1-0 voorsprong.

Vlak na rust kreeg Wout Weghorst een enorme kans één-op-één op de keeper van HBS, maar wist niet tot scoren te komen. In de 69e minuut scoorde de spits alsnog de 0-2. Het leek gespeeld in Den Haag, maar door een overtreding van Jeroen Veldmate kregen de amateurs een penalty. Mike de Geer benutte de penalty: 1-2. Het werd nog spannend in de slotfase, maar Heracles trok de 1-2 over de streep en is door naar de derde ronde in het bekertoernooi.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!