Zaterdagavond kan Heracles opnieuw een poging doen om van die hatelijke nul af te komen na zeven wedstrijden nog steeds stijf onderaan te staan. NAC Breda is de tegenstander in het Polman Stadion.

De ploeg van John Stegeman moet zorgen dat er vanaf nu punten worden gepakt met name in de thuiswedstrijden. Het gat met de ploegen onderin bedraagt al zo’n 5 tot 6 punten. Afgelopen weekend ging Heracles met 4-2 ten onder in Zwolle. Heracles kwam nog terug tot 2-2, maar verloor mede door een rode kaart van Mark Engberink alsnog met 4-2. Trainer John Stegeman kan zaterdagavond door blessures niet beschikken over Bart Schenkeveld, Denni Avdic en Dario Vujicevic. Daarnaast is Mark Engberink voor twee duels geschorst.

Tegenstander NAC Breda heeft tot nu toe acht punten bij elkaar gesprokkeld en staat op een veertiende plaats. De ploeg van trainer Nebojsa Gudelj behaald wisselende resultaten en verloor afgelopen weekend thuis met 2-5 van Ajax. NAC haalde afgelopen zomer een aantal goede spelers in huis met o.a. Erik Falkenburg, Kingsley Boateng en Joeri de Kamps.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 18:30 uur onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.

Sponsoren

Reacties (53)

Reageer nu!