Na een weekend vrij mogen de Heraclieden weer aan de bak in de Eredivisie. Heracles gaat zaterdagavond op bezoek in de Kuip bij Feyenoord waar vorig seizoen nog gewonnen werd.

Heracles pakte twee weken geleden eindelijk de eerste drie punten dit seizoen in de Eredivisie. Hierdoor gingen de Heraclieden toch wat lekkerder het vrije weekend tegemoet. Zaterdagavond wacht weer een belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. Zaak is om de goede lijn proberen door te trekken van twee weken geleden. Trainer John Stegeman kan zaterdagavond over een aantal spelers nog niet beschikken. Mark Engberink is nog een duel geschorst. Daarnaast zijn Fahd Aktaou (ziek), Dario Vujicevic (voet), Rick Hemmink (knie), Denni Avdic en Bram Castro (niet wedstrijdfit) er niet bij. Stegeman benadrukt dat alleen goed voetbal niet het belangrijkste is in deze periode. Het resultaat kan je vertrouwen geven om uit deze negatieve reeks te komen. Heracles zal ongewijzigd aan de wedstrijd starten in vergelijking met de vorige wedstrijd. Dat betekent dat Mark-Jan Fledderus opnieuw als linksback zal fungeren en dat Simon Cziommer in de basis staat.

Opponent Feyenoord komt steeds beter in goede doen. De ploeg van trainer Fred Rutten won de afgelopen twee competitiewedstrijden met 4-0. Een uitzege bij Go Ahead Eagles en twee weken geleden werd FC Groningen met 4-0 terug naar het hoge noorden gestuurd. De Rotterdammers staan momenteel op een tiende plek met 11 punten. De selectie lijkt fit te zijn aan Rotterdamse zijde voor de wedstrijd tegen Heracles. Alleen Sven van Beek ontbreekt vanwege een bovenbeen blessure.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Foto: Metro Nieuws

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!