Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 2-1 verloren. De heren in de verdediging waren de eerste twintig minuten niet helemaal bij de les, waardoor Manu tot twee keer toe kon scoren voor de Rotterdammers.

Dat de nederlaag niet had gehoeven bleek wel in het restant van de wedstrijd. Heracles kreeg hier en daar wat beste kansen, waaronder de kopbal van Wout Weghorst vlak voor rust. Een diepe pass werd door de lange spits binnen gekopt, die ternauwernood werd gered door Kenneth Vermeer, die de bal tegen de lat wist te tikken. Met een 2-0 ruststand werd gerust. Een vervelende, maar geen onmogelijke stand om nog één of drie punten aan de wedstrijd over te houden…

In de tweede helft probeerde Feyenoord de wedstrijd eenvoudig uit te voetballen. Iets waaraan Heracles niet mee wilde werken. Heracles probeerde (net zoals in de eerste helft) veel naar voren te voetballen en rond de 62ste minuut wierp dit zijn vruchten af. Oussame Tannane wist slim een penalty te versieren. Luke Wilshire maakte dom de overtreding binnen het zestien meter gebied, waardoor scheidsrechter Makkali naar de stip wees. Jeroen Veldmate benutte de strafschop en Heracles had de aansluiting gevonden!

In het restant van de wedstrijd ontpopte Dennis Telgenkamp zich een ware plaag voor de Feyenoord aanvallers. De doelman wist een aantal schoten knap te keren, waardoor Heracles hoop mocht houden op een gelijkspel. Helaas kwam de gelijkmaker niet. De grootste kans was er nog voor Bryan Linssen, maar helaas ging deze er niet in.

Heracles blijft hiermee met drie punten onderaan staan. Volgende week komt Willem II op bezoek. De Tilburgers mogen gezien worden als een rechtstreekse concurrent, waardoor die wedstrijd gewonnen MOET worden! Met een overwinning kan er echt weer naar boven de streep gekeken worden. Aan John Stegeman en René Kolmschot de taak om de mannen zo scherp te krijgen, zoals tijdens de wedstrijd tegen NAC.

Foto: Pro Shots
Sponsoren

Reacties (63)

Reageer nu!