Heracles speelt morgen de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Willem II. De Tilburgers staan met negen punten los van Heracles, maar kan nog steeds gezien worden als een van de “grootste concurrenten”, waardoor de wedstrijd van morgen bestempeld kan worden als een regelrechte finale!

Heracles lijkt sinds het vertrek van Jan de Jonge weer wat vertrouwen te hebben. De ploeg toont meer durf in de wedstrijden en ook voetballend lijkt het allemaal wat meer te kloppen. De 6-1 tegen NAC werd vervolgd met een krappe 2-1 nederlaag bij Feyenoord, dus laten we deze goede lijn doorzetten! Te beginnen met morgen tegen Willem II!

Heracles Almelo is op volle oorlogssterkte. Dat wil dus ook zeggen dat Simon Cziommer er weer bij is. De middenvelder kampte de laatste twee weken met een blessure. Datzelfde geldt voor de Zweed Denny Avdic. De spits heeft nog niet veel kunnen laten zien in verband met zijn blessure, waardoor Wout Weghorst zijn kans met beide handen heeft aangegrepen. Het is in ieder geval heel fijn om te weten dat je een stormram kan inbrengen op het moment dat het nodig is.

Heracles komt morgen een oude bekende tegen. Samuel Armenteros, die zijn beste jaren tot nu toe bij Heracles heeft gehad, speelt dit seizoen voor Willem II. Hij wordt momenteel gehuurd van Anderlecht, de club aan wie Heracles de Zweeds-Cubaanse spits verkocht heeft. Daar doet hij het vooralsnog prima, aangezien de Tricolores op een zeer verdienstelijke twaalfde plaats staan met twaalf punten.

Trainer Jurgen Streppel van Willem II pakte deze wedstrijd aan om zijn ongenoegen te uiten over het kunstgras, dat inmiddels bij meerdere clubs in het stadion ligt en waarvan Heracles de trendsetter is. “Ik hoop niet dat Willem II erin meegaat. Andere clubs doen het uit financieel oogpunt, zeker niet uit luxe. Hopelijk kan onze club het voorkomen. Ik heb veel liever gewoon gras als ondergrond, maar we zullen het moeten accepteren.”

Jordens Peters vindt dat Heracles voordeel haalt uit het feit dat Heracles altijd op kunstgras mag spelen. Echter: hij is van mening dat Willem II alle kans maakt de volle buit mee te nemen naar Tilburg. “We hebben nu laten zien dat we een aardige ploeg zijn. Voor geen enkele tegenstander hoeven we bang te zijn en dat zijn we dan ook niet”, aldus de aanvoerder van Willem II.

Morgen begint de wedstrijd om 19:45. Als we er MET ZIJN ALLEN vol achter gaan staan, krijgt elke club het in het Polman Stadion lastig! Dus ook Willem II! Bij deze dus de oproep: moedig onze spelers aan, maak de spelers van Willem II helemaal gek zodat ze niet weten waar ze het zoeken moeten, laat ze met de staart tussen de benen van het veld afdruipen. De spelers kunnen het, wij kunnen het! Dat hebben we de afgelopen jaren wel bewezen! Bij winst kunnen we bovendien eindelijk van die gehate laatste plaats af zijn!

FORZA HERACLES!

Sponsoren

Reacties (59)

Reageer nu!