Zaterdagavond werd weer een grote teleurstelling. Ondanks dat de ploeg van trainer John Stegeman goed begon aan de wedstrijd, verloor het ook van concurrent Willem II. Het werd 1-3 voor de promovendus in het Polman Stadion. Een erg pijnlijke nederlaag waardoor Heracles dieper in de zorgen terecht komt.

Heracles begon nog wel goed aan de wedstrijd. De ploeg van John Stegeman was feller en kreeg enkele kansen via Oussama Tanane en Bryan Linssen. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de bezoekers meer het heft in handen. In de 22e minuut leidde dit tot een prachtig doelpunt voor de Tilburgers. Stijn Wuytens kopte prachtig raak namens Willem II. Heracles was het daarna kwijt en was machteloos vooral voorin. Er werd niets gecreëerd en erg behoudend gespeeld zonder enkel vertrouwen bij de thuisploeg.

Over de tweede helft zullen we het vrij kort houden. Heracles wist weinig uit te richten en kreeg na zo’n klein uur spelen de volgende tegentreffer te verwerken. Nadat er niet werd gefloten voor een overtreding op het middenveld wist nota bene oud-Heraclied Samuel Armenteros het goed spelend Willem II aan een 0-2 voorsprong te helpen. De stand was dik verdiend, want Heracles kon totaal geen vuist maken. Een kwartier voor tijd werd het ook nog eens 0-3 voor de bezoekers. Opnieuw was het Samuel Armenteros die door de defensie glipte en beheerst afrondde. Heracles deed daarna nog wel wat terug via Oussama Tannane, maar dat was alleen voor de statistieken.

Het wordt nog een lange weg dit seizoen om überhaupt uit de onderste regionen weg te komen…

Foto: NOS / Pro Shots

Sponsoren

Reacties (121)

Reageer nu!