Heracles Almelo heeft vanavond de achtste finales van de KNVB Beker behaald. Er werd thuis ruim gewonnen van Jupiler League club FC Emmen. Het werd maar liefst 6-2 en Oussama Tannane scoorde vijf maal.

Trainer John Stegeman had de formatie drastisch omgegooid. Denni Avdic, Fahd Aktaou en Iliass Bel Hassani kregen een basisplaats. Heracles begon goed aan de wedstrijd en kwam al vrij snel op een 2-0 voorsprong. Oussama Tannane was twee maal trefzeker. FC Emmen deed daarna namens Tim Siekman iets terug. Een minuut later was het al weer 3-1. Opnieuw was het Oussama Tannane die zijn derde van de avond maakte. Het was allesbehalve een rustige eerste helft. FC Emmen bleef tegenstand bieden en scoorde nog voor rust de 3-2 en had nog kans op de gelijkmaker.

Na rust wist Heracles uiteindelijk de score nog uit te breiden naar zelfs 6-2. Na een dik uur spelen scoorde invaller Bryan Linssen de 4-2 en scoorde Oussama Tannane nog twee keer. Jeroen Veldmate wist ondertussen ook nog een penalty te missen. Hij schoot hard tegen de lat. FC Emmen gaf prima weerstand, maar na de 4-2 was de wedstrijd gelopen. Heracles zit donderdagavond in de koker voor een wedstrijd in de achtste finale in de KNVB beker. Hopelijk geeft dit weer wat vertrouwen om in de competitie ook weer punten te gaan pakken.

Sponsoren

Reacties (57)

Reageer nu!