Heracles Almelo mag komende zondag weer aan de bak in de Eredivisie. De ploeg van trainer John Stegeman speelt de streekderby in Deventer tegen Go Ahead Eagles. Op voorhand geen makkelijke klus!

Heracles deed midweeks in de beker tegen FC Emmen enigszins wat vertrouwen op door ruim te winnen met 6-2. De uitslag gaf de wedstrijd rooskleurige weer dan het die avond was, want het voetbal was niet best. Er is deze week wel een maatregel genomen. De selectie die zich moet focussen op de volgende wedstrijd is terug gebracht naar 23 man en Peter Reekers is toegevoegd aan de technisch staf. Stegeman gaat daarnaast zaterdag op een eendaagse trainingskamp om volledig in rust toe te gaan leven naar de wedstrijd van zondag. Laten we hopen dat deze maatregelen zondag een positief effect zullen gaan opleveren. Bart Schenkeveld (knie) en Bram Castro (bovenbeen) ontbreken zondagmiddag nog.

Tegenstander Go Ahead Eagles werd midweeks uitgeschakeld in de beker na een spannende wedstrijd waarin uiteindelijk na penalty’s werd verloren van FC Twente. De Eagles hebben inmiddels 11 punten bij elkaar gesprokkeld in de Eredivisie. De ploeg van Foeke Booij verloor afgelopen weekeinde met 3-1 in de ArenA van Ajax. Ondanks de slijtage slag van woensdag kan Foeke Booij beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen de langdurig geblesseerde huurling van Ajax, Lesley de Sa, zit niet bij de selectie.

De streekderby staat zondagmiddag in de Adelaarshorst om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Sponsoren

Reacties (45)

Reageer nu!