Zondagmiddag speelt Heracles Almelo in het eigen Polman Stadion tegen de koploper in de Eredivisie, PSV. Zouden de mannen van John Stegeman in staat zijn het PSV lastig te maken en wellicht voor een stunt kunnen zorgen? We zien het zondag!

Heracles verliet afgelopen weekend eindelijk de laatste plaats in de Eredivisie door in Deventer met 1-3 te winnen van Go Ahead Eagles. Er was wel wat hulp bij nodig van de Deventenaren die al vroeg met tien man verder moesten na de terechte rode kaart van Deniz Turuc. Hopelijk heeft de overwinning de ploeg goed gedaan en kan het onbevangen starten tegen koploper PSV. In deze wedstrijd zijn er alleen maar bonuspunten te pakken. Trainer John Stegeman moet het wel doen zonder aanvoerder Mark-Jan Fledderus. De middenvelder heeft te veel last van zijn hamstringblessure die hij opliep tegen Go Ahead. Daarnaast zijn Bram Castro (bovenbeen), Bart Schenkeveld (knie), Dario Vujicevic en Rick Hemmink (beiden niet wedstrijdfit) nog niet van de partij zondagmiddag.

Tegenstander PSV zal met veel vertrouwen naar Almelo afreizen. De ploeg van trainer Philip Cocu lijkt verder te zijn dan vorig seizoen en staat vier punten los van nummer twee Ajax in de Eredivisie. Afgelopen donderdag won het knap in Griekenland van Panathinaikos met 2-3. Bij PSV is alleen Karim Rekik een vraagteken voor zondag. Verder zal Philip Cocu uitgaan van de sterkte basisformatie mits iedereen zich volledig fit voelt.

De wedstrijd in het Polman Stadion staat zondagmiddag om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Richard Liesveld.

Sponsoren

Reacties (49)

Reageer nu!