Zondag speelt Heracles opnieuw een belangrijke thuiswedstrijd. De Heraclieden spelen zondagmiddag om half 3 in het Polman Stadion tegen ADO Den Haag. Een concurrent die ook de onderste plaatsen probeert de vermijden.

Heracles kan na het interlandweekend weer thuis aan de bak. Nadat twee weken geleden PSV pas in de slotminuut de winst in het Polman Stadion pakte, kan Heracles met vertrouwen de wedstrijd in gaan. Volgens trainer John Stegeman moet dezelfde beleving en passie aanwezig zijn zondag: “We moeten met dezelfde passie en beleving spelen als tegen PSV, dan hebben we een behoorlijke kans op een goed resultaat.” Mark-Jan Fledderus zit tegen ADO weer bij de selectie na een hamstring blessure. Trainer Stegeman begint met dezelfde elf als tegen PSV.

Tegenstander ADO Den Haag staat momenteel op een veertiende plaats met 13 punten. Twee weken geleden werd er thuis met 3-2 van Willem II gewonnen. De ploeg van trainer Henk Fraser heeft daarnaast de topscorer in de Eredivisie in huis met Michiel Kramer. Hij maakte er al negen en daar zal Heracles zondag alert op moeten zijn. Fraser kent verder weinig personele problemen.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 14:30 uur in het Polman Stadion onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Foto: Twentesport

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!