Heracles Almelo speelt zaterdagavond een uitwedstrijd in het Abe Lenstra stadion tegen SC Heerenveen. Het is het duel tussen de huidige nummer 10 en nummer 17 op de ranglijst.

Heracles won afgelopen weekend het zeer belangrijke thuisduel van concurrent ADO Den Haag met 3-1. Door deze zege kan Heracles weer naar boven kijken. De ploeg van trainer John Stegeman mag het zaterdagavond opnemen tegen Heerenveen. Vorig seizoen werd er daar nog met 2-4 gewonnen van de Friezen. Het zijn aantal aantrekkelijke duels die nog nooit in 0-0 eindigde. John Stegeman kan zaterdagavond nog niet beschikken over de geblesseerden Bart Schenkeveld (knie), Rick Hemmink, Dario Vujicevic, Bram Castro en Mark Engberink (allen nog niet wedstrijdfit).

Tegenstander SC Heerenveen staat momenteel op een tiende plaats met 17 punten uit dertien wedstrijden. De ploeg van trainer Dwight Lodeweges kent tot nu toe een wisselvallig seizoen qua resultaten. Afgelopen weekend werd er met 4-1 verloren in de ArenA van Ajax. De Friezen kwamen niet ongeschonden uit deze wedstrijd. Zo moet trainer Dwight Lodeweges improviseren tegen Heracles. Hij mist zaterdagavond drie belangrijke spelers, namelijk Joey van den Berg, Luciano Slagveer (beiden geschorst) en de geblesseerde Jordy Buijs.

De wedstrijd in Friesland staat zaterdagavond om 18:30 uur onder leiding van scheidsrechter Jeroen Sanders.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!