En dat is de tweede overwinning op rij! Is het lek nu toch echt boven? Het lijkt in ieder geval met de week beter te worden en de Heraclieden hebben al een gat geslagen met Dordrecht van maar liefst zeven punten!

Vanavond was Heracles de baas in Heerenveen. In een wedstrijd die over en weer ging, werd Wout Weghorst uiteindelijk de matchwinner door als enige speler op het veld het net te vinden.

De eerste helft werd gekenmerkt door leuk en attractief voetbal. Zowel Heerenveen als Heracles zichten continu de aanval, wat heel leuk voetbal opleverde! De eerste 25 minuten waren voor Heracles, de resterende minuten voor Heerenveen. Grote kansen waren er bijvoorbeeld voor Wout Weghorst, die keeper Nordfeldt op zijn pad trof. Ook Bryan Linssen was heel dichtbij een doelpunt. Een fenomenale omhaal ging vlak langs het doel.

De tweede helft was duidelijk voor Heracles. Met agressief voetbal (Tannane en Linssen gingen beide een keer over het randje) bleef de schade voor wat betreft de kaarten toch redelijk beperkt. Het geeft in ieder geval aan dat de spelers zich ervan doordrongen zijn dat er koste wat kost gewonnen moet worden en dat werd uiteindelijk gedaan! De goal viel na drie kwartier voetballen. Een goede actie van Bel Hassani (hij ging goed zijn man voorbij) bracht de bal bij Linssen, die de bal bij Wout Weghorst kreeg. De lange spits kwam goed voor zijn man en tikte eenvoudig binnen.

Na deze goal liet Heracles zich niet van de wijs brengen. De druk op de verdediging werd hoog opgevoerd, maar deze stonden goed hun mannetje. Grote complimenten gaan ook naar Koenders en Telgenkamp. Laatstgenoemde hield voor het eerst dit seizoen de nul en kan terugkijken op een prima wedstrijd!

Laten we met z’n allen genieten van dit resultaat. Op het moment van schrijven staat directe concurrent NAC ook met 1-3 achter, dus dat betekent dat Heracles weer en plaatsje gaat stijgen!

Proost!

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!