Morgen staat voor Heracles de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Een wedstrijd met mogelijkheden, gezien de wisselvalligheid die FC Utrecht toont en de vorm waarin Heracles nu verkeert!

Want dat Heracles lekker bezig is, is duidelijk. De Heraclieden pakten in de laatste vijf wedstrijden negen punten en kunnen langzaam aan weer naar boven kijken. Het laatste slachtoffer van de dadendrang van de Heraclieden was SC Heerenveen, dat met 0-1 aan de kant werd geschoven. Daarvoor was het ADO Den Haag (3-1) en een aantal weken geleden werd GA Eagles ook verslagen met 1-3.

De mannen van John Stegeman zijn dus in vorm en laten we hopen dat deze goed lijn morgen wordt doorgezet. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, maar ons elftal heeft zich toch even van de laatste plaats afgespeeld in de laatste paar weken en het moet ook voor de spelers een extra motivatie zijn, om helemaal uit de degradatiezone te verdwijnen. Linssen gaf zelf al aan dat Heracles voor de twaalfde plaats kan gaan, dus wie weet!

FC Utrecht draait dit jaar behoorlijk wisselvallig. Thuis werd bijvoorbeeld verloren van GA Eagles, terwijl vorige week NAC heel eenvoudig aan de kant geschoven werd. De man in vorm is daar ongetwijfeld Ruud Boymans, die er al negen heeft in liggen. Vorige week was hij nog tweemaal trefzeker in de met 1-5 gewonnen wedstrijd tegen NAC. Het wordt dus oppassen geblazen voor het centrale duo Te Wierik/Veldmate.

Morgen om half drie wordt er afgetrapt. Bij winst kan er maar zo over ADO heen geklommen worden, die een lastige uitwedstrijd tegen Zwolle moeten spelen. Met de juiste spirit en een goede dag moet Utrecht op eigen terrein te verslaan zijn!

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!