Heracles Almelo speelt misschien vrijdagavond wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Rode lantaarndrager FC Dordrecht komt op bezoek in het Polman Stadion.

Heracles is bezig aan een zeer goede reeks. De laatste drie wedstrijden achtereen werden gewonnen, met notabene twee uitwedstrijden op rij. De ploeg krijgt veel complimenten en lijkt zich binnen een aantal weken al redelijk uit de zorgen te hebben gespeeld met 15 punten tot nu toe. Echter mag er nu geen gemakzucht gaan optreden en onderschatting vrijdagavond tegen FC Dordrecht! Veel ploegen staan dichtbij elkaar onderin en Heracles is er nog lang niet. De drie punten zijn vrijdagavond dus weer zeer noodzakelijk. Trainer John Stegeman kan tegen FC Dordrecht niet beschikken over het drietal Mark Engberink (hamstring), Bart Schenkeveld (knie) en Simon Cziommer (kuit). Laatstgenoemde zal vervangen worden door Mark-Jan Fledderus.

Tegenstander FC Dordrecht heeft het moeilijk in de Eredivisie. De club van trainer Ernie Brandts heeft de laagste begroting en weet maar moeilijk punten bij elkaar te sprokkelen na een redelijke start dit seizoen. Het verzamelde tot nu toe slechts vijf punten en zal vrijdagavond strijden voor wat het waard is. Ook voor hen geldt dat dit een belangrijke wedstrijd is. Trainer Brandts kan tegen Heracles niet beschikken over verdediger Illias Haddad. Hij is geschorst na de rode kaart vorige week tegen PSV (1-3 verlies). Verder kan hij niet beschikken over Everon Pisas en Giovanni Korte.

De wedstrijd staat vrijdagavond om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers, die midweeks nog de Champions League wedstrijd Liverpool – FC Basel floot.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!