Heracles heeft vanavond in een zeer matige wedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld tegen hekkensluiter FC Dordrecht. De Heraclieden kwamen al snel op achterstand en wisten uit het niets in de tweede helft nog de 1-1 te maken.

De wedstrijd begon dramatisch voor de Heraclieden. De organisatie stond even niet bij de thuisploeg toen opeens Ryan Koolwijk op doel schoot. De bal was houdbaar, maar Telgenkamp blunderde waardoor het al snel 0-1 voor de bezoekers stond. Heracles kreeg daarna direct de kans om gelijk te maken. Illiass Bel Hassani schoot echter in kansrijke positie net naast het doel. De resterende minuten van de eerste helft waren bar en boos. Heracles speelde te gemakzuchtig en slap, waardoor de bezoekers nauwelijks in de problemen kwamen. Het tempo lag te laag om FC Dordrecht in de problemen te krijgen. Daarnaast moest ook Mark-Jan Fledderus nog geblesseerd van het veld.

Ook de tweede helft was niet best. Het niveau van de eerste helft werd doorgetrokken en er werden aan beide zijden veel fouten gemaakt. Met het inbrengen van Denni Avdic werd veel de lange bal gehanteerd. Echter werden de spitsen maar moeilijk bereikt. In de 73e minuut kwam Heracles toch uit het niets op gelijke hoogte. FC Dordrecht maakte hands in de zestien meter en Bjorn Kuipers floot voor een strafschop. Oussama Tannane benutte deze buitenkans: 1-1. Daarna kreeg zowel FC Dordrecht als Heracles nog een goede kans. Denni Avdic presteerde het om een enorme kans niet af te ronden en aan de andere kant moest Dennis Telgenkamp nog redding brengen op een schot in de korte hoek.

De wedstrijd verdiende terecht geen winnaar en bleef dus op een 1-1 eindstand staan. Het was een wedstrijd van een bedenkelijk niveau waarin beide ploegen nauwelijks goed voetbal op de mat konden leggen.

Foto: RTV Oost / Pro Shots

Sponsoren

Reacties (71)

Reageer nu!