Dat is de vraag die ik me hardop afvroeg vanavond. Het had er alle schijn van. Het was koud, het stadion was half leeg en beste spelers toch … Op deze manier win je geen wedstrijd! Waar is de passie en drive gebleven die er een aantal weken geleden nog wel was?

Heracles had net als afgelopen vrijdag tegen Dordrecht vrijwel niks in te brengen tegen een Cambuur dat wél zin had in een leuk bekeravondje. Op alle fronten afgetroefd, zowel op als om het veld. Verrek. Ik weet niet eens wat om op te schrijven!

Waren er dan helemaal geen lichtpuntjes? Nou, vooruit. Om het veld stonden er vier.. Die het Polman Stadion verlichtten. Maar daarmee is ook alles gezegd. Volgend jaar nieuwe ronde en nieuwe kansen in de beker. Verder mogen de mannen van John Stegeman zich volledig storten op het handhaven in de Eredivisie. En dat wordt al moeilijk genoeg op deze manier!

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Vitesse op het programma. De laatste wedstrijd voor de winterstop en misschien een laatste strohalm voor wat spelers om alsnog te laten zien dat zij wel degelijk in de basis horen, voor zij vervangen worden door versterkingen. Want dat er in de aanval en verdediging kwaliteit bij moet komen, dat kan iedereen wel zien.

Toch?

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!