Heracles speelt zondag zijn laatste wedstrijd in dit kalenderjaar. De Heraclieden gaan op bezoek in het Gelredome, waar het tegenstander Vitesse treft.

De ploeg van trainer John Stegeman zal na de tweede zeer slechte wedstrijden tegen FC Dordrecht (1-1 gelijkspel) en Cambuur (beker, 0-3 nederlaag), zondag zich moeten revancheren. Afgelopen dinsdag werd er kansloos verloren van Cambuur, dat grotendeels zelfs met tien man speelde. John Stegeman kondigde al forse maatregelen aan en wil weer het oude vertrouwde Heracles zien die vol vechtlust en passie het optimale uit een wedstrijd haalt. Stegeman kan in ieder geval niet beschikken over Cziommer (kuit), Schenkeveld (knie) en Engberink (hamstring). Heracles heeft nu zestien punten, maar na de twee dramatische wedstrijden afgelopen week, blijkt maar weer dat de ploeg er nog lang niet is!

Tegenstander Vitesse onder leiding van ex-Heracles trainer Peter Bosz krijgt dit seizoen regelmatig lovende woorden over het spel. Echter weten ze dit niet altijd in de uitslag tot uitdrukking te laten komen. De ploeg verspeeld te veel punten om mee te doen boven in momenteel. Vitesse staat slechts op een twaalfde plaats. Afgelopen week viel alles wel op zijn plaats in de ArenA. Ajax werd kansloos verslagen in de beker met maar liefst 0-4! Mocht Vitesse zondag deze lijn doorzetten, dan is Heracles gewaarschuwd!

We verwachten zondag als supporters dat Heracles alles zal geven voor een goed einde van het jaar! Passie, strijd en beleving is het minste wat we van iedere speler kunnen verwachten!

Zondag staat de wedstrijd in het Gelredome om 12.30 uur onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!