Heracles Almelo heeft vrijdagmiddag het trainingskamp in Benahavis afgesloten met een nipte nederlaag tegen de Belgische topclub Club Brugge. Het werd 1-0 voor de Belgen.

Heracles speelde een goede wedstrijd tegen Club Brugge. Desondanks scoorde Brugge toch in de eerste helft de 1-0 uit een standaardsituatie. Daarna werd er veel gewisseld aan beide kanten en kreeg Heracles nog een kans via een schot van Jeroen Veldmate die naast ging. Rick Hemmink mocht eindelijk zijn debuut maken voor Heracles na een langslepende knieblessure.

John Stegeman was na afloop tevreden over de wedstrijd tegen Club Brugge: “Ik vind dat we het goed gedaan hebben. We zijn onze afspraken nagekomen en hebben het topclub Club Brugge heel lastig gemaakt. Zij scoorden uit een standaard situatie, daar moeten we ons nog in verbeteren. Maar als je ziet hoeveel arbeid we deze week geleverd hebben en dan dit kunnen brengen tegen deze tegenstander: daar heb ik een goed gevoel over.”

Sponsoren

Reacties (65)

Reageer nu!