Heracles Almelo heeft zichzelf zondag een hele slechte dienst bewezen door thuis met 0-3 te verliezen van directe concurrent Excelsior. De mannen van trainer John Stegeman hadden werkelijk waar helemaal niets in te brengen tegen de Rotterdammers, die wèl agressief, fris en creatief speelden.

De eerste helft was niet om aan te gluren. Heracles had wel veel de bal, maar de creativiteit is nog steeds erg ver te zoeken. Er wordt veel getracht door het midden te voetballen om zo via bal vaste spits Wout Weghorst dichter bij de goal te komen. Dat het dan voor geen meter lukt, is blijkbaar geen reden om de boel dan om te gooien.

Ik kan er wel een heel verhaal over schrijven, maar feit is dat er hier te weinig voer voor is. Het gaat een moeilijk verhaal worden op deze manier. Verdedigend staat het slecht, aanvallend wordt er niets gecreëerd en onderling wordt er ook al gebakkeleid over randzaken als vrije ballen.

Sponsoren

Reacties (121)

Reageer nu!