Het heeft er alle schijn van dat Tim Breukers binnenkort weer in het zwart witte shirt te bewonderen is. De rechtsback, momenteel uitkomend voor FC Twente beschikt over een aflopend contract bij de Enschedeërs en zou zelf wel oren hebben naar een terugkeer naar Almelo.

Tim Breukers heeft jarenlang bij Heracles onder contract gestaan en wilde bij FC Twente de concurrentiestrijd met Rosales aangaan. Deze verloor hij. Helaas voor hem, speelt hij nu Rosales weg is, nog steeds niet in de basis bij de Tukkers.

NAC Breda heeft ook interesse in de inmiddels 27-jarige speler. Deze interesse is nog niet concreet geworden.

Update, Maandag 13:06

Heracles huurt Tim Breukers van FC Twente

Heracles meldt op zijn officiële website dat ze Tim Breukers tot het einde van het seizoen overnemen van FC Twente. De rechtsback wordt gehuurd.

Tim Breukers is een versterking

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (85)

Reageer nu!