Komende zondag gaat Heracles op bezoek in Alkmaar tegen het AZ van John van den Brom. Eerder dit seizoen wonnen de Alkmaarders met 0-3 in het Polman Stadion.

Heracles versterkte zich deze week toch nog enigszins onverwachts met twee nieuwe spelers (Tim Breukers en Brahim Darri). De Heraclieden moeten in Alkmaar zondag het goede veldspel van afgelopen vrijdag bij FC Twente proberen een gevolg te geven. Er werd ongelukkig verloren in Enschede. De punten bij elkaar sprokkelen wordt met de week belangrijker aangezien ook FC Dordrecht steeds dichterbij komt. Trainer John Stegeman kan in Alkmaar weer beschikken over Wout Weghorst, die terugkeert van een schorsing. Alleen Joey Pelupessy is nog niet helemaal fit. Hij is op de terugweg van een hamstringblessure.

Tegenstander AZ draait een aardig seizoen tot nu toe. De Alkmaarders staan op een vijfde positie op de ranglijst. De ploeg van John van den Brom speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk bij PEC Zwolle en ging midweeks uit het bekertoernooi na een 3-0 nederlaag bij FC Twente. Van den Brom kan in aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles beschikken over een fitte selectie.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Sponsoren

Reacties (104)

Reageer nu!