Heracles speelt morgen tegen FC Groningen. Een wedstrijd die gewonnen MOET worden om de aansluiting met de veilige zone te blijven houden.

Het klinkt gek. Het tiende jaar in de Eredivisie, nog nooit was het zo moeilijk om de punten in eigen huis te houden, nog nooit was de competitie zo gevuld met “mindere” clubs als Excelsior, Dordrecht, Willem II en Go Ahead en nog nooit was de sfeer zoals die nu is. Maar.. Hoe donker het allemaal ook lijkt. Alleen maar doemdenken, daar schieten we niks mee op!

Wij maken ons er ook schuldig aan. Maar ook wij realiseren ons maar al te goed dat we er nu eenmaal niks aan hebben! Versterkingen waren volgens de beleidsbepalers niet nodig. Oké, het zij zo. Laat het morgen maar eens zien dan! Morgen is het zaak dat we MET ZIJN ALLEN(!) weer als vanouds achter onze club gaan staan met de spelers en ons voorop!

Zolang we een gevoel van onoverwinnelijkheid uitstralen, we erop vliegen als jonge honden en het publiek als vanouds weer de spelers opzwepen, MOETEN de drie punten wel in Almelo blijven. DAAR ZIJN WIJ ECHT VAN OVERTUIGD!

SPELERS, SUPPORTERS, SPONSOREN EN IEDEREEN DIE HERACLES EEN WARM HART TOEDRAAGT. WIJ GAAN MET ZIJN ALLEN VOOR DE OMMEKEER ZORGEN.

EN DIE BEGINT MORGEN!

Sponsoren

Reacties (64)

Reageer nu!