Heracles staat morgen voor de lastige uitwedstrijd tegen Willem II. De promovendus beleeft een goed jaar en kan zich inmiddels helemaal richten op de middenmoot. Wellicht dat er voor hun zelfs nog een plek in de playoffs in zit.

Heracles staat momenteen drie punten onder de streep. Sinds de promotie naar de Eredivisie heeft het nog nooit in zo een diepe crisis gezeten, maar afgelopen donderdag is er laten zien dat wij supporters nog mogen hopen. Een strijdend Heracles dat in de allerlaatste minuten door scheidsrechter Sanders benadeeld wordt door een goal ten onrechte goed te keuren liet zien zich nog niet bij de nacompetitie neer te leggen. Er werd gevochten voor wat ze waard waren en het moge duidelijk zijn, dat dit door iedereen in Almelo gewaardeerd werd.

Morgen staat er weer zo een belangrijke wedstrijd op het programma. Thuis werd er dan wel verloren van de Tilburgers (0-3). Uit lijkt Heracles een heel ander team, waarbij het enige dat er echt ontbreekt een scorende spits lijkt te zijn. Brahim Darri, overgekomen van Vitesse, zou zomaar deze scorende spits kunnen zijn. Het jonge talent viel tegen AZ in en mocht de hele wedstrijd tegen Groningen spelen. Resultaat: Twee goals en betrokkenheid bij de goal van Wout Weghorst.

Trainer John Stegeman laat Heracles hoogstwaarschijnlijk in dezelfde opstelling opdraven als de in de laatste thuiswedstrijd. Zorgenkindje blijft natuurlijk wel de hoeveelheid tegengoals. Heracles heeft na Dordrecht de meeste tegengoals geïncasseerd (46!). Opletten geblazen dus, aangezien de aanval van Willem II vlijmscherp is. Dat hebben ze in de wedstrijd hier in Almelo wel laten zien. Oude bekende Samuel Armenteros staat al een tijdje droog, dus reken erop dat hij morgen gebrand is om er weer een paar in te leggen!

Bij Heracles zullen Bel Hassani en Tannane morgen wederom niet meedoen. Zij mogen na dit weekend pas weer aansluiten bij het team. Het is te hopen dat beide kemphaantjes goed tot het besef zijn gekomen dat er momenteel niks belangrijkers is dan handhaving in de Eredivisie en er even geen plaats is voor onderling gebakkelei!

De verwachte opstelling van Heracles Almelo:

Telgenkamp
Breukers, Schenkeveld, Veldmate, Aktaou
Cziommer, Bruns, Fledderus
Linssen, Weghorst, Darri

De wedstrijd begint morgen om 14:30 en staat onder leiding van arbiter Janssen.

Sponsoren

Reacties (120)

Reageer nu!