Iliass Bel Hassani en Oussama Tannane zijn weer bij de groep aangesloten. De twee kemphanen vlogen elkaar vorige week in de haren tijdens de training, waarna Heracles besloot beide spelers voor een kleine week te schorsen.

Trainer John Stegeman is benieuwd naar de reactie van beide heren. “Ik heb gezegd wat we eisen en verwachten van spelers van Heracles. Dat iedereen de groep moet willen helpen.e gaven allebei aan dat ze niet goed hebben gehandeld en dat ze ervan geleerd hebben. Ze hebben hun sanctie gehad en hun excuus gemaakt, dat is aanvaard door iedereen. Daar is voor mij de kous mee af. Nu moeten ze maar laten zien dat het ook zo is.” Aldus de hoofdcoach tegenover de TC Tubantia.

Wie moet tegen Feyenoord in de basis starten?

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!