Heracles Almelo wil dolgraag verder met John Stegeman. De opvolger van Jan de Jonge heeft een aanbieding gekregen om contract als assistent trainer om te zetten in die van een hoofdtrainer.

Stegeman nam dit seizoen na vier wedstrijden het trainerschap over van Jan de Jonge. De ambitieuze trainer kwam, nadat een akkoord met John van den Brom mislukte. Gertjan Verbeek noemde deze zet er één zonder visie, maar hij leek het tegendeel toch te bewijzen door Heracles abrupt van de onderste plaatsen af te loodsen.

Inmiddels verkeren we echter weer in een crisis, aangezien de laatste zes wedstrijden één punt opleverde. Desalniettemin heeft het bestuur vertrouwen in de trainer. “Wij hebben vertrouwen in Johns manier van werken en in zijn voetbalfilosofie. Natuurlijk moet dat op korte termijn wel  punten opleveren”, aldus Nico-Jan Hoogma tegenover VI. Hoogma houdt overigens nog steeds geen rekening met degradatie. De directeur wil “daar nog niet eens over nadenken.”

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!