Heracles speelt zaterdagavond een finale. Een finale in eigen huis tegen Feyenoord! Met het publiek erachter, moet het mogelijk zijn om te stunten tegen de Rotterdammers!

Het was een roerige week bij de Almeloërs. Nadat de spelersbus door enkele honderden supporters werd opgewacht voor tekst en uitleg van de spelers en trainers na het debacle tegen Willem II, werd deze week Tannane voor de tweede keer binnen een week naar huis gestuurd en kreeg Bram Castro te horen dat hij de rest van het seizoen Dennis Telgenkamp mag gaan vervangen.

Vorige week werd zoals gezegd behoorlijk kansloos verloren van Willem II. Supporters zagen met lede ogen aan hoe Heracles op alle fronten werd afgetroefd. Normaal is dit natuurlijk geen probleem, wij zijn immers een kleine club die het moeten opboksen tegen clubs met meer geld. Maar je als makke schaapjes naar de slachtbank laten leiden. Dat gaat er natuurlijk niet in! John Stegeman voelde zich dus genoodzaakt deze rigoreuze wijzigingen in zijn basiself door te voeren.

Ook Dario Vujicevic lijkt weer eens af te stevenen op een basisplaats. De middenvelder wordt sinds zijn komst bij Heracles al achtervolgd door pech en is tot nu toe bijna alleen maar geblesseerd geweest. Dat hij er dan weer bij is, is dan natuurlijk wel weer heel erg lekker. Zijn terugkeer zal echter ten kostte gaan van de basisplaats van Simon Cziommer, die op zijn beurt op zijn hoogst mag gaan invallen. De rest van het middenveld zal bestaan uit Mark-Jan Fledderus en Thomas Bruns.

Voorin zal het trio van vorige week waarschijnlijk weer starten. Dat betekent dat Darri op de linksbuiten, Linssen op de rechtsbuiten en Weghorst in de spits zal spelen.

Morgen moeten we er met zijn allen weer voor zorgen dat het gaat KNALLEN in het Polman Stadion. Net als tegen Groningen willen we dat wij EN de spelers er weer als vanouds vol achter gaan staan. Met vertrouwen en passie de wedstrijd beleven, zodat Feyenoord met knikkende knieeën Almelo weer uit gaat!

De wedstrijd begint om 18:30 uur en wordt geleid door arbiter Pol van Boekel.

Foto: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!