Heracles Almelo is zaterdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen FC Utrecht. In een veelal gelijkopgaand duel was er terecht geen winnaar. Invaller Denni Avdic scoorde voor Heracles.

Over de eerste helft kunnen we vrij kort zijn. Het was een saai schouwspel waarin weinig te beleven viel bij beide doelen. De doelmannen hadden bar weinig te doen in de eerste drie kwartier. Alleen Eduard Duplan had een kans in de eerste helft namens de bezoekers en Bryan Linssen schoot namens Heracles over.

Ook de tweede helft begon met weinig spektakel en de tijd kabbelde maar voort in het Polman Stadion. Het leek een wedstrijd waarin wie zou scoren ook zou gaan winnen. Brahim Darri kreeg nog wel een goede kans. Hij schoot net voorlangs. De wedstrijd leefde een klein kwartier voor tijd op. Heracles scoorde de openingstreffer via invaller Denni Avdic, die vrijstaand inkopte. De Almeloers konden helaas niet lang genieten van de voorsprong. De Franse spits van FC Utrecht, Sebastien Haller, schoot een paar minuten later de gelijkmaker tegen de touwen. De slotfase werd daarna nog erg spannend. Heracles moest door met tien man nadat Jeroen Veldmate zijn tweede gele kaart ontving. De Heraclieden wisten miraculeus het doel nog schoon te houden en hield een punt over aan deze wedstrijd.

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!