Thomas Bruns weet nog niet of hij zijn aflopende contract met Heracles wil verlengen. De middenvelder wil eerst afwachten wat er in de toekomst gaat gebeuren met de Almelose club.

De 23-jarige speelt al sinds 2011 voor Heracles en dit seizoen is hij met vijf goals en drie assists duidelijk een dragende speler. Zijn zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp zegt tegen Voetbal International dat Thomas Bruns met wat vragen zit die hem aan het twijfelen brengen om juist nu bij te tekenen. “Blijft Heracles in de Eredivisie? Wil je in deze fase van je carrière eventueel een jaar in de Jupiler League spelen? Wie wordt volgend seizoen de trainer?” Het kan dus nog wel even duren voor hier duidelijkheid in is.

Heracles moet er alles aan doen om Thomas Bruns langer aan zich te verbinden

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!