Heracles heeft gisteravond in en tegen Cambuur met 1-0 verloren. De Heraclieden profiteren hiermee niet van het feit dat directe concurrent Go Ahead Eagles verloor van FC Dordrecht.

De situatie wordt met de week penibeler. Mede ook doordat NAC een punt pakt (ditmaal bij Twente), lijkt nu ook plek 17 weer in zicht te komen. De afstand met NAC Breda is inmiddels nog maar twee punten en de ploeg uit Breda lijkt zich met alle versterkingen langzaam omhoog te krabbelen. Bij Heracles gebeurt precies het tegenovergestelde. De heren lijken op de een of andere manier niet hun vorm vast te houden, die ze in sommige wedstrijden toch echt wel hebben hebben laten zien (Feyenoord thuis, Utrecht en Heerenveen uit).

Gisteren was weer zo een wedstrijd. Alle tweede en derde ballen, 75% van de duels op het middenveld, alles was voor Cambuur. Heracles kon daar helemaal niets tegenover stellen en het was schrijnend om te zien hoe weinig Heracles de bal had en wanneer ze die hadden, ze er zo ontzettend weinig goeds mee deden. De enige goal van de wedstrijd werd uiteindelijk gemaakt door Van der Streek.

Het zal toch echt anders moeten jongens! Terechtkomen in de Jupiler League met een vergroot stadion kan desastreuze gevolgen hebben voor de club!

 

Sponsoren

Reacties (91)

Reageer nu!