Heracles heeft zaterdagavond in de slotseconde van de wedstrijd tegen Vitesse een punt gepakt. Lang zag het er naar uit dat Vitesse met de drie punten naar Arnhem zouden gaan, maar Denni Avdic zorgde met een goal voor een belangrijk punt voor Heracles!

Heracles had het moeilijk met Vitesse in de eerste helft. De gasten maakten het spel en Heracles moest terug. Dit leidde tot enkele kansen voor Vitesse. Na zo’n twintig minuten spelen kwam dan ook Vitesse op voorsprong in het Polman Stadion. Spits Traore schoot raak na een rommelige situatie in het zestien meter gebied. Daarna werd er nog een goal afgekeurd van Propper. Heracles werd nog wel gevaarlijk via een vrije trap van Bryan Linssen die de bal voorlangs zag glijden door een inzet van Wout Weghorst. Ook aan de andere kant kreeg Vitesse nog een kans, maar het bleef 0-1 bij de rust.

In de tweede helft wist Vitesse niet zo te domineren als in de eerste helft. Heracles kreeg in de beginfase twee kansen via Weghorst en Linssen. Ook de bezoekers kregen desondanks kansen op meer doelpunten. Bram Castro groeide uit tot beste man aan Heracles-zijde. Hij hield zijn ploeg op de been met een paar zeer goede reddingen. In de slotfase schoot Brahim Darri tot groot ongenoegen van de supporters uit kansrijke positie de bal naast het doel. In de slotseconde pakte Heracles alsnog een verdiend punt op basis van de tweede helft. Invaller Denni Avdic tikte de bal achter doelman Elroy Room en zorgde daarmee voor een belangrijk punt!

Foto: Vitesse.nl

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!