Morgen is misschien wel HET weekend van de Eredivisie voor Heracles. De Almeloërs treffen namelijk ADO Den Haan, terwijl concurrenten GA Eagles en NAC Breda elkaar ook treffen.

Dit weekend kan het elftal van John Stegeman zeer goede zaken doen, als de punten uit Den Haag meegenomen worden. ADO staat namelijk maar met zes punten voor, waardoor het gat met de Hagenezen verkleint kan wordt tot drie. Bovendien laat een andere concurrent NAC of de Eagles, zo niet beide, punten liggen dit weekend.

Een kleine aderlating is toch wel dat vaste basiskracht Bryan Linssen er niet bij zal zijn. Hij is door de gele kaart die hij opliep tegen Vitesse geschorst. Dit dwingt John Stegeman tot een opmerkelijke keuze. Zijn aanval zal voor het eerst dit seizoen bestaan uit Wout Weghorst en Denni Avdic. Beide heren waren tot voor kort elkaars concurrenten, maar morgen moeten ze samen voor de doelpunten zorgen. “Avdic kan zowel op negen spelen als op tien en gaat wat meer op zoek naar de bal. Hij voetbalt ook af en toe uit de spits. Wout blijft wat meer in de spits en gaat het duel aan met de verdedigers, waar Avdic de bal in de voeten wil en door wil voetballen.Denni heeft aangegeven dat hij zich prettiger voelt op het middenveld en hij is in uitstekende vorm de laatste tijd. Hij heeft het zelf afgedwongen”, vervolgt Stegeman, die weet dat Weghorst niet in zijn beste periode zit. “Wout zit in een moeilijke periode. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij zich daar wel uit knokt.” Aldus de trainer tegenover TwenteSport.

We gaan er niet teveel omheen draaien. Nogmaals: na morgen kan alles anders zijn! Met strijd, medogenloosheid, zelfovertuiging en MET het koppie erbij is er heel veel mogelijk, want zo geweldig is ADO echt niet!

Spelers, doe het voor ons!

Sponsoren

Reacties (45)

Reageer nu!