Heracles gaat de optie in de aflopende contracten van Daan Rienstra (foto), Mark Engberink en doelman Michael Brouwer niet lichten. Zij vertrekken aan het einde van het seizoen.

Het drietal kon dit seizoen niet overtuigen bij Heracles. Mark Engberink speelde nog wel in het eerste, maar na zijn blessure bleef hij uit beeld. Eerder werd al bekend dat het contract van Dario Vujicevic wel verlengd is. Wat de toekomst wordt voor Simon Cziommer en Bart Schenkeveld is nog niet bekend.

De volgende spelers hebben nog een doorlopend contract bij Heracles Almelo: Jaroslav Navratil, Wout Weghorst, Oussama Tannane, Mark-Jan Fledderus, Menno Heerkes, Bryan Linssen, Dennis Telgenkamp, Bram Castro, Fahd Aktaou, Coen Gortemaker, Iliass Bel Hassani, Bas Sibum en Joey Pelupessy (allen tot 2016). Joonas Vanhanen, Mike te Wierik, Dario Vujicevic en Brahim Darri liggen vast tot de zomer van 2017.

Foto: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!