Zaterdagavond hervat Heracles weer de competitie na een interlandweekend. Een zeer belangrijk duel aan de Krommedijk staat op het programma. De Heraclieden nemen het op tegen de nummer laatst FC Dordrecht.

Het zal zaterdagavond weer moeten gebeuren. Tegen FC Dordrecht moet er een resultaat geboekt worden om in de Eredivisie te blijven. Aan de steun zal het zaterdagavond niet liggen. De ploeg van trainer John Stegeman wordt gesteund door 400 meegereisde supporters. Daarnaast kan Stegeman over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen Schenkeveld en Te Wierik zijn er nog niet bij tegen Dordt. Alle ingrediënten lijken aanwezig om er een mooie avond van te maken!

Tegenstander FC Dordrecht zal er alles aan gelegen zijn om ook de volle buit te pakken. De ploeg van Jan Everse probeert het onmogelijke nog te realiseren om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Everse: “Degradatie ontlopen gaat een moeilijk verhaal worden, maar ‘bijna onmogelijk’ is wat anders dan ‘onmogelijk’. De jongens kennen de situatie: we vechten voor onze laatste kans. Daar zullen we alles voor doen.” De oefenmeester kan bijna over een fitte selectie beschikken.

De wedstrijd aan de Krommedijk staat zaterdagavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Sponsoren

Reacties (40)

Reageer nu!