Heracles wint de oh zo belangrijke wedstrijd tegen FC Dordrecht. En hoe! Heel goed afgewisseld met slecht spel, maar de koppen werden er bijgehouden! En drie punten kunnen er bijgeschreven worden!

Heracles begon sterk aan de wedstrijd. Het eerste kwartier was Dordrecht helemaal nergens en wist de ploeg van Stegeman kans op kans te creëeren. De derde kans ging er in. Een voorzet van Avdic werd half weggewerkt door de verdediging van Dordrecht, waarna Linssen de bal prachtig uit de lucht volleerde. Een heerlijk gevoel en een orkaan van geluid was te horen uit het gastenvak.

Niet veel later had Heracles de wedstrijd al min of meer kunnen beslissen. Linssen wist een niet te missen kans volledig om zeep te helpen door besluiteloos de bal uiteindelijk naar Weghorst te spelen, die helemaal niet meer op die bal zal te wachten. Wat er daarna gebeurde kun je in je slechtste dromen nog niet bedenken. Terwijl men op het middenveld ongelooflijk loopt te slapen, komt Pisas ineens oog in oog met Castro, die wél het hoofd koel weet te houden. 1-1. Nog geen 5 minuten later staat de 2-1 alweer op het scorebord. Van Overeem weet óók zijn hoofd wel koel te houden.

De tweede helft hetzelfde beeld. Het niveau aan de kant van Heracles zakte dramatisch en Dordrecht wist vrij makkelijk stand te houden. Tot de 72e minuut! Want toen kwam vanuit het niets de 2-2. Wout Weghorst wist knap binnen te schieten en dit bood hoop! Heracles ging er weer in geloven en kreeg kansen. Ramon Zomer (kopbal) en Darrie (schot) wisten echter niet te scoren. De grootste kans was er nog wel voor Zomer, die oog in oog met Kurto miste. Maar net op het moment dat we er eigenlijk niet meer in geloofden gebeurde het wonder!

Bryan Linssen schiet Heracles naar de 2-3!

En deze 2-3 werd niet meer weggegeven en het zal nog lang onrustig blijven in Almelo. Geloof ons.

Sponsoren

Reacties (119)

Reageer nu!